Minőségben a megbízhatóság • Kőrös-Welt Kft. • Mezőgazdasági gépek, eszközök és alkatrészek kis- és nagykereskedelme

AGROmashEXPO

2018

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye

Az egyre növekvő AGROmashEXPO idén, 36. alkalommal kerül megrendezésre. A kiállítás 2018. január 24-27-e között várja látogatóit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A Budapesti Vásárközpont teljes területén, mintegy 40.000 m2-en, 9 pavilonban, több mint 300 kiállító várja az agrárgépipari szakemberek érdeklődését. Ahol megtekinthető lesz, az összes érdekes, és szakmailag hasznos program, újdonság.

A kiállításokat szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas, interaktív előadások kísérik majd, melyek választ adhatnak az ágazatot érintő aktuális kérdésekre, problémákra. A korszerű előadások másik előnye, hogy betekintést engednek a jövő agrárágazati trendjeibe. Az input-gépesítés-logisztika területeket szem előtt tartva egyre szélesebb választékot mutat be. Évről-évre növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata. Mindezek mellett az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Tehát minden adott ahhoz, hogy 2018-ban is egy sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat - mint ahogyan a tavalyi évben is, ahol több mint 45 000 látogató megfordult és 18 ország 360 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait.

Cégünk is mintegy 200 m2 nagyságú standon képviselteti magát termékkínálatával a rendezvényen!

Várunk minden kedves érdeklődőt a G pavilon, a 303A standján!

Agritechnica 2017

A világ legnagyobb mezőgazdasági gépkiállítása

Az idei évben november 12. és 18. között került megrendezésre a világ legnagyobb mezőgazdasági kiállítása, Hannoverben. A kiállítás minden második évben nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, melyen idén a Kőrös-Welt Kft. által importált DCM és Tierre ismét bemutatta termékeit. A 320 ezer m2-en elterülő rendezvényen, közel 2900 kiállító termékeit lehetett megtekinteni, 7 napon keresztül. A kiállítókat 18 pavilonban helyezték el, és a kiállított termékeket termékkörök szerint csoportosították. Ezzel segítve a látogatók könnyebb tájékozódását.

01

Az Agritechnica 2017 kiállításon, az olaszországi Tierre gépgyár is bemutatta az elmúlt időszak jelentős fejlesztéseit a nagyközönség előtt. A Tierre egy kifejezetten mulcsozók és szárzúzók fejlesztésére és gyártására specializálódott vállalat, mely kiváló minőségű, magas élettartamú mezőgazdasági eszközöket állít elő több mint 50 éve. 1963 óta jelen vannak a mezőgépipar piacán, és a mai napig újabb és újabb szabadalmak fűződnek a márkához. A gyártott eszközeik széles körben felhasználhatóak, a kínálatban találhatunk mulcsozókat, szárzúzókat és pálya karbantartási eszközöket is. A már jól bevált speciális kétélű kalapáccsal felszerelt alap rotor, és a már önmagukban is különlegesnek számító Multi-Agressive rotor után az idei kiállításon megtekinthető volt a legújabb fejlesztésű Super-Agressive rotor, melynek alkalmazásával egyedi minőségű munka végezhető. Ezen felül a 2016-os EIMA mezőgazdasági gépkiállításon bemutatott Pantera modell tovább fejlesztett változata is bemutatásra került, melynek különféle adaptációival egyénre szabható beállítások érhetők el.

00

A másik, számunkra fontos kiállító, az olaszországi Dal Cero Metalworking s.n.c. azaz a műtrágya- és sószórókat gyártó DCM volt. A 2017-es évi Agritechnica kiállításon, új fejlesztésekkel és legfőképpen új design-nal rukkoltak elő. Az új küllemmel már nem csak a márka nevéhez fűződő minőség biztosított, hanem a világmárkák esztétikai megjelenésével is felveszi a versenyt. Az újítások között található az ISOBUS rendszer bevezetése és az MX széria 42 méter szórási szélességgel rendelkező változata, illetve az SCU/N komposztszóró két tárcsás verziója is. Az Agritechnika kiállításon bemutatott DCM fejlesztések 2018. júniusától lesznek elérhetőek a Kőrös-Welt Kft. kínálatában, ugyanis ekkor záródik le a tesztüzemi időszak és kerülnek kereskedelmi forgalomba ezen termékek.

A Tierre és DCM termékeivel találkozhatnak a budapesti AGROmashExpo kiállításon 2018. január 24. és 27. között a Kőrös-Welt Kft. G pavilonban elhelyezkedő 303 A standján.

Ezekkel a gépekkel hatékony a precízió!

Tartós minőség, hatékonyság kis- és nagygazdaságoknak a DCM szórógépeivel

A precíziós gazdálkodás során fontos – és egyben gazdaságos is –, hogy egyenletes eloszlásban és csakis megfelelő mennyiségű tápanyagot juttassunk ki a területünkre. Azzal, hogy sem több, sem kevesebb tápanyag nem kerül a talajainkra, két célt érünk el: kisebb a termőföld terhelése, ugyanakkor jelentős összegeket takarítunk meg a hatékonyság fokozásával. Ehhez kínál az olaszországi Dal Cero Metaloworking S.n.c. prémium minőségű, magas élettartamú műtrágya- és komposztszóró eszközöket. A DCM műtrágyaszórók kizárólagos magyarországi forgalmazását 2017 tavaszán vette át a kiskőrösi székhelyű Kőrös-Welt Kft.

hir-0

Bővebben...